web analytics
Jan
26
Postat lördag den 26/01/2013, 1:15


Matcharn! Nya linnet yey
Axlar och bröst stod på schemat idag. Sprang även en sväng på löpbandet innan och efter. Gick som hejsan, kunde öka upp till 32kg i flyesmaskinen. Jisses! Jag som ”nyss” körde typ 10kg heh ;p
Axelpressar, lyft åt sidorna, flyes, armhävningar och bänkpress med hantlar blev det idag. Körde även lite vadhävningar och sidoböjningar som extra övningar :)
Sen cyklade jag hem och när jag kom hem så kom jag på att jag glömt mina gymhandskar på golvet i gymmet så fick cykla tillbaka och hämta dom zzZzz, aja extra cardio ;D

Hyrde såklart en film även i kväll. The Cold Light of Day hette den och den tog vi typ enbart för att Bruce Willis var med. Dock så visade det sig att han inte var med så mycket som man kan tro och det var en spansk B-action rulle som var helt ologisk haha. Inget vidare. Igår hyrde vi en annan skräpfilm som hette Seeking a Friend for the End of the World, boooooooooring är rätt ord för den filmen.
Hoppas på bättre tur i morrn!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: