web analytics
Jan
26
Postat lördag den 26/01/2013, 21:36

Trött idag. Var uppe förlänge igår så sov jättelänge idag även fast jag lovat mig själv att sluta sova bort helgerna. Såååå trött var jag! Ända till typ kl 14 då jag fick nog och gick ut och sprang en sväng. Det har snöat till min stora glädje så icebugsen på.
Igår tog jag ett nytt blodprov, både på blodvärdet och blodepåerna så hoppas på svar till veckan. Hoppas det är förklaringen till tröttheten.5 km blev det. Tyvärr fick jag ont i knät redan efter 2 km men stretchade lite och kom på att det blev bättre om jag tänkte på att böja på benen när jag sprang så det gick bättre, men när jag slutade springa sen så fick jag ont. Fattar inte varför jag får ont i vänsterknät varje gång jag springer numera?! Efter ismilen hade jag ont i flera dagar. Måste kanske kolla upp det hur man nu gör det.


Åt en toast med ost och skinka till lunch! Har inte ätit det på typ ett år känns det som. Förut i gymnasiet så levde jag ju praktiskt taget på det he he. Asgott är det ju <3 helt klart underskattat. Synd att det inte är nyttigt. Blev kinamat från Mongolian till middag nom nom. Tog hem så vi åt det precis till ena filmen vi hyrt. The Factory hette den och var enligt mig jättebra och spännande, fattar inte varför den har fått så dåliga betyg. Strax ska vi se en komedi. Börjar snart bli pinsamt att gå till Hemmakväll ;D

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: