web analytics
Mar
26
Postat måndag den 26/03/2007, 1:28

Blääää vi har fått hem blomflugor (aka bananflugor) igen! Inte lika mycket som vi hade i höstas än sålänge då de flög omkring överallt och hur många som helst men det kommer väl :( Fan då. Misstänker att de kommit med den nya blomman som fick ersätta den som plötsligt dog. Sånna där äckliga småflugor är hur irriterande som helst, speciellt då de flyger runt maten och sätter sig på colaglaset. Eww…
Sist dödade jag dem genom att ha saft och diskmedel i ett glas över natten och fångade väl en sisdär 20st per natt och sen då jag åkte till norrland en vecka så torkade blommorna ut och jag tror deras bo dog då för de var helt försvunna då jag kom tillbaka.
Men den här gången ska jag testa nått nytt! Nämligen nått mysko insektsmedel som mamma skickade med mig och sen legat i en påse i kylskåpet (ja det ska förvaras där) i ett par månader. Hoppas verkligen det fungerar annars får jag spunk!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: