web analytics
Feb
17
Postat söndag den 17/02/2013, 20:46


Köpte en ny frukt i söndags för att testa. Den ser ju väldigt exotisk och spännande ut med sina piggar och allt, dyr var den med, typ 20 spänn. Så den borde ju vara awesome! Eller…?
Nej inte direkt.. delade den i två och då blev man väldigt besviken när man ser hur den ser ut inuti haha. Äts med sked och innehållet är väldigt slajmigt, som snor eller slem typ haha samt massor med kärnor som man säkert ska äta (jag gjorde det iallafall), jobbigt att peta bort dem och då blir det ju bara slemmet kvar.
Det var inte särskilt gott heller… smakar som en blandning av citron, banan och kiwi och är jättesvårt att tugga och svälja pågrund av slajmighet. Jag ger den 1/5 i betyg. Förstår inte riktigt vad man ska ha den till… som dekoration kanske.

Del 1

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: