web analytics
Feb
25
Postat måndag den 25/02/2013, 22:48

Testade en ny sorts glass som tydligen är väldigt poppis. Yollibox heter den och är frusen yoghurt. Är lite nyttigare än vanlig glass, består av 70% yoghurt och har låg fetthalt.

yollibox

yollibox2

Hur var den då? Njaaaaeee tyvärr! Den smakade inget gott tyckte jag. Blä. Ska nog slänga den, så äcklig var den. Eller ja, skulle väl kunna trycka i mig den men synd att trycka i sig bara ”för att”. Onödiga kalorier det :P
Kan tänka mig att jordgubb är godare kanske… men kommer nog tyvärr inte testa den för boxen är för dyr om den är äcklig igen. Då köper jag hellre en god glass som tex Ben&Jerrys mer sällan men njuter till fullo av den istället.

Kommentarer

Lise den 16 januari, 2014, 19:44

innehåller mycket socker
Nyttigare göra egen


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: