web analytics
Mar
27
Postat tisdag den 27/03/2007, 11:05

När jag var och handlade idag passade jag även på att köpa mig den omtalade Girlieglassen från GB. Måste säga att kritiken mot att den skulle vara könsdiskriminerande och fördomsfull är töntiga. Visst den är rosa, den är glittrig och riktar sig till tjejer men och?! vad spelar det för roll! Suck, endel har för mycket liv. Sen att det är glittersmink (vadå smink förresten, ingen har sagt att man måste använda det som smink, går lika bra att kladda på papper eller whatever) är väl bara en kul grej tycker jag.

+ Utförandet på glassen är enligt mig häftig och fin, man blir glad av den.
+ Det rosa överdraget var rätt gott, med de silvriga krispkulorna.

– Alldelles för kort pinne! Många barn kommer tappa den här glassen.
– Den smakar skit. Tyvärr. Blev alldelles för sötsliskig och jag är inte ett sånt stort fan av hallon/jordgubbs glass heller.

Såååå summakardemumma! Girlie får 2/5 gbgubbar. betyg

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: