web analytics
Mar
23
Postat lördag den 23/03/2013, 19:19

IMAG0823

Idag har det varit jättefint väder, soligt och blå himmel :) Dock rätt så kallt men ändå.
Gick först på stan en sväng och köpte lite nödvändiga grejer sen passade jag på att gå ut och springa i finvädret. Blev bara en kort runda för jag har sån träningsvärk i mina ben och var inte så jättesugen på att springa av någon konstig anledning. Men intervaller blev det, 300m intervaller * 8 + uppvärmning och nedvarvning, totalt 4,25 km och 25 minuter.

Efter springturen har vi haft fullt upp med att vårstäda här hemma. Både vanlig städning och mer noga med dammtorkning överallt, dammsög under sängen (man kan inte göra det utan att lyfta upp madrasserna ur stommen), bytt sängkläder, rensat papper m.m. Skönt och välbehövligt! Brukar göra sånt här på söndagar annars så känns awesome att det bara är lördag.
Vårrengörde även cykeln så den är fin och smörjd efter vinterns slask och smuts.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: