web analytics
Mar
24
Postat söndag den 24/03/2013, 22:23

v122013

Total träningstid: 284 min
Antal km löpning: 8,95 km

Måndag: Löpning
Tisdag: Vila
Onsdag: Tabata
Torsdag: Styrketräning
Fredag: Styrketräning
Lördag: Löpning
Söndag: Styrketräning

Neutral vecka. Har varit helt okej men inget som riktigt stått ut. Isåfall Tabatan som är skitkul. Sista passet nu på onsdag sen blir det egen Tabata om det nu ska bli någon mer för mig.
Framöver vill jag försöka klämma in ett mer löpnings eller annat cardiopass så det blir 3 konditionspass och 3 styrketräningspass. Snart dags för alla sommarens lopp så vill få upp konditionen lite mer. Har mest sprungit ”goodfeel” pass på sistone och inte pressat mig så mycket. Mer intervallträning, både bestämda intervaller och fartlek ska jag försöka få in såhär på vårkanten.
Har förresten gått ner 5kg sen i jul. Feels god man! Tränar ju inte och håller på för att bara gå ner i vikt men det är klart det är ett roligt plus.

Nu i veckan åker jag bort torsdag till tisdag. Blir ingen träning på resdagarna torsdag och tisdag men resten av dagarna hoppas jag på att kunna springa :)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: