web analytics
Mar
25
Postat måndag den 25/03/2013, 22:54

IMG_4035

Som David har tjatat om våfflor så gjorde vi självklart det idag :) Han ställer ju upp och är så snäll och lagar och äter nyttig mat nu när jag blivit ett träningsfreak så det är klart vi ska unna oss. Sanningen är så är det faktiskt han som oftast lagar maten här hemma. Jag är inte så bra på det och tycker inte det är så kul + jag tränar oftast så jättetacksam över att han tar den biten.
Själv är jag inte sådär jätteförtjust i våfflor men visst var det gott.

Var ute och sprang en runda innan maten idag. Försökte pressa mig och springa fortare i 5.0 tempo så det blev 5 km på 25 minuter och 12 sekunder, men jag stannade och saktade ner ett par gånger (knöt bla skorna) så kan inte räkna det som en PB runda men fort gick det och jobbigt var det. Vettefan om jag ska orka hålla sånt tempo i 10 km, troligtvis inte då jag inte klarar det i 5 än men det kommer väl om det kommer :) Är ju inte särskilt tävlingsinriktad (alls?) och har inget ”pannben” direkt utan springer för att det är kul och bra, men det är klart det är kul att slå rekord och sådär men det är inte så viktigt. Vore dock kul att springa Vårruset på 25 minuter men inte hela världen om jag inte klarar det heller lixom.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: