web analytics
Mar
29
Postat torsdag den 29/03/2007, 12:59

Nu är klockan halv två på dagen och jag är vaken! Klev tillåmed upp redan klockan 11 för att gå och träna Step up klockan 11.45 till 12.45. Måste säga att en timmes träning är mer än tillräckligt, jag blev helt slut efter en kvart haha :D Well, alla kan ju inte vara vältränade. Passet gick sådär idag, var väldigt vimsig i huvudet kände jag så kordinationen var inte på topp direkt. Synd att jag inte kan gå dit på tre veckor nu för nästa torsdag är jag i den stora hooden Noraström och hälsar på mina föräldrar och nästnästa torsdag sitter jag på ett tåg tillbaka.
Haha justja, en kul grej med träningen idag var en tjej som hade en svettfläck i rumpan som syntes jätteväl på hennes tajta gråa tights. Pinsamt >_<

Idag ska jag göra massa saker (massa för att vara i mitt liv, annars brukar jag knappt göra nånting om dagarna)
Jag ska:
1. Cykla 5-6 km tur och retur till ÖB för att köpa CocaCola. Visst jag har börjat träna lite smått men palla dra ner på guds dryck bara för det. Tänker inte heller börja räkna all min mat :P
2. Tvätta
3. Städa och diska
4. Plugga dum offentlig rätt som suger som fan. Vem fan bryr sig om hur Sverige fungerar? -_-

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: