web analytics
Mar
31
Postat söndag den 31/03/2013, 21:25

Fint väder idag igen!
Fick för oss att åka skidor upp till ett berg och fota så det gjorde vi :o
Det var dock liiite längre än vad vi trodde hehe. Vet inte hur många kilometer men jobbigt var det! Åkte säkert en timme ungefär. Typ bara uppförs och på skoterspår utan skidspår men det var lätt värt det för grillad falukorv och den utsikten.

IMG_4233

1
Uppåt..!

2
Mot Lidenipan

12
Framme på toppen vid stugan, äntligen!!

13

4
Finfin utsikt :)

3

9
Inne i stugan och grillar falukorv. Gu så jag har längtat efter det! Ända sen sist… för 3 år sen har jag längtat efter att äta grillad falukorv. Nom nom. Sååååå gott <3 Så värt skidturen för detta. 16

17
<3 <3 <3 Nu får det inte dröja 3 år tills nästa gång ;o 5

6

7

10

11

14

15

18

19

Vägen tillbaka däremot gick väldigt lätt :P Bara nerför! Dock läskigt att åka längskidor utan spår rakt ner sådär så jag gick värsta backen. Men Nathalie hon bah åkte hon :o Men det gick bra, ingen som ramlade eller bröt något ben.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: