web analytics
Sep
22
Postat måndag den 22/09/2008, 0:33

En till sak som jag nyligen har upptäckt är jättegott är Apetina fetaost.
Åh vad gott det är! Man kan ju ha det till maten eller i sallad eller så som jag gillar det bäst; äta det bara som de är. Så najs att ligga i soffan och käka fetaost ur en skål och dricka lite Coca Cola. Egentligen ska det väl vara ost och vin som hör i hop men skitsamma. :D

Lätt godare än chips och godis vissa dagar!

apetina.jpg

Kommentarer

Katta den 23 september, 2008, 20:34

Men reeeedan Vicky! ;) Det har jag älskat i en evighet nu! :D När du gör sallad med fetaost i kan du göra den någon/några timmar innan du ska äta den.. Så ställer du den i kylskåpet och låter osten dra åt sig av salladen. Blir riktigt smaskigt. Sen finns de en kryddad variant på glasburk. Också riktigt mumsigt! Fast i olja.. Så lite omständigt att äta bara som den är. men god till mat :P

Provade förresten toast me jalapenos! Fast jag skar ner dom i lite mindre bitar och strödde ut. Men de va ju tom gott ^_^


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: