web analytics
Okt
07
Postat tisdag den 07/10/2008, 18:58

I helgen var jag och Niklas i Karlstad för att kolla läget. :) Niklas ska ju börja plugga där till våren och eftersom jag bara har har vårterminen kvar innan jag är klar med min utbildning så funderar jag på att hänga på och läsa sista kursen där.

Så i helgen har vi bott hos hans morbror och hans fru och varit runt och kollat på de olika områdena och universitetet, som var jättefint och modernt, gått på stan (Wie de har Lagerhaus!), gått på bio (Righteous Kill var inte så bra) och spelat massa Guitar Hero.

Jag gillade Karlstad, det var en fin stad med bättre shoppning än Örebro (även fast Örebro är större) och verkar mysigt i övrigt. Snälla glada personer som lät oss kolla på deras lägenheter också hehe.

Så nu håller vi tummarna för att vi får en lägenhet!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: