web analytics
Okt
16
Postat torsdag den 16/10/2008, 13:57

Igår hade vi inlämning av ännu en argumentationsanalys av en vetenskaplig artikel och jag satt uppe och slet med den jättelänge i går natt.
Idag hade vi opposition på detta, det är typ en träff där man pratar om vad man har gjort och skrivit och så får man ge kommentarer på andras. Obligatisk närvaro. Såklart sover jag lite för länge som vanligt hehe ;) men jag hinner till skolan till klockan 9 då vi började ändå. MEN! Så hittar jag inte lärosalen!
Jag hade skrivit sal P211 i min kalender men väl inne i P-huset så finns inget rum som heter P11?! Så springer jag runt och irrar i minst 10 minuter därinne i P-huset tills det visar sig att det var ju i F huset som vi skulle träffas i! Så jag kom nästan i tid iallafall…

Men till saken! Min rapport blev faktiskt bra ändå trots att det var svårt och tråkigt. Den fick bra kommentarer och läraren tyckte också att den var bra. Så det var skönt och kul att höra (för det gick jättedåligt på förra artikelanalysen). :)


Snart ska man skicka in sitt ämne till C-uppsatsen!!! Jag har inte ens några idéer! Hjälp!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: