web analytics
Apr
25
Postat torsdag den 25/04/2013, 18:58

Har sen en tid tillbaka fått jätteont i magen efter att ha ätit kokta ägg. Åt ju det till frukost varje dag ett tag men fick sluta med det. Verkar som om det bara beror på kokta ägg också för ägg i tex paj går bra. Fick ett anfall efter att ha ätit nå kakor och kokosbollar i Norrland också iofs…
Iallafall så åt jag ett kokt ägg till spenatpajen vi åt till middag/kvällsmat igår och jääääklar vad ont i magen jag fick efter det! :( Höll i sig i princip hela natten så har inte sovit nånting alls. Funderade seriöst på att åka in till akuten men härdade ut istället.
Googlade på det och det verkar vara vanligt att få ont i magen av kokta ägg… ofta beror det på gallproblem. Huaa! Har inte lust att operera någon galla inte. :(
Var hemma idag eftersom jag inte sovit nått och så ringde jag vårdcentralen som såklart inte hade några tider så fick bara en telefontid med en doktor i morrnbitti.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: