web analytics
Mar
31
Postat lördag den 31/03/2007, 14:05

För två timmar sen åkte Christopher hem till sina föräldrar i Ullared och jag ska vara ensam kvar här i tre dagar. Tre långa dagar. Jag tycker inte om att vara ensam, inte nu när jag är så van att inte vara det. Förr gillade jag det. Speciellt på kvällen och natten är det obehagligt för jag målar upp scenarion om att nån ska slå in dörren och mörda mig brutalt. Det lär ju absolut inte hända haha men det är ändå otrevligt att tänka på. Så därför brukar jag gå runt i lägenheten och dubbelchecka att fönsterna är stängda och kolla minst 10ggr att dörren är låst ordentligt. Inte nu på dagen såklart, men på kvällen.

Idag vettefan vad jag ska göra för nått, jag har bara suttit framför datorn (eller ja, i soffan med laptopen i knät som vanligt) och surfat på massa saker. Hittade en rolig blogg som jag måste börja följa! http://www.vadargrejen.se Men nu tror jag minsann att jag ska ut och cykla en sväng, fast det är inte så varmt ute som det ser ut att det är :(

Ikväll ska jag äta popcorn och kolla på film. Börjar med Förortsungar sen får vi se.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: