web analytics
Nov
27
Postat torsdag den 27/11/2008, 1:47

Åh idag kom Niklas hem med det här! Han hade beställt det helt i smyg och allt. Så gulligt :)

Bara spelet alltså. Gitarrer har vi redan och med trummor+mic kostar det nära 2000 kronor, inte riktigt värt det.

Det är väldigt annorlunda mot för Legends of Rock i menyerna etc. Har inte riktigt lärt mig allt. Bara att göra en egen gubbe tog mig minst 40 minuter. Haha. :) (inte för att jag är dum utan för att det är kul att välja mellan kläder och frisyrer etc.)

Kommentarer

Katta den 27 november, 2008, 23:08

Men vem har slagit dig i huvet då? Hur mycke uppdateringar som helst.. :o

Pizzakitet är kung.. Mest bara för de låter så roligt ”plopp” när man öppnar kartongen med degen.. Yes jag är lättroad ;)

Och salt och pepparkaren.. VAR har du köpt dom!? jag vill också ha :o


Mamma den 1 december, 2008, 22:07

Jag håller med föregående inlägg. Vem har nockat till dig? Har väntat på uppdateringar 1 månad och när man precis slutat titta så kommer det massor, du liksom bara ”ploppar”ut in inlägg. Kanske ”ploppet” från pizzakitet har väckt dig.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: