web analytics
Mar
31
Postat lördag den 31/03/2007, 15:53

Jag vill börja med Scrapbooking! Jag fullkomligt älskar att pyssla och scrapping är ju pyssel för vuxna ungefär. Det går ut på att dekorera saker och ting, främst fotoalbum och tavlor. Det blir så himla fint också, iallafall om man kollar på andras verk.
Sitter och kollar in hemsidor om det och kollar på andras grejer nu och på måndag tänkte jag dra in på Panduro Hobby här i stan och köpa lite stuffs eller iallafall kolla hur mycket allt kostar. Skulle vilja göra om min egna receptbok så den blir fin. Fast då skulle jag behöva fota alla maträtter/kakor och det kanske blir lite jobbigt nu när jag tänker efter…well kanske börjar med nått mindre projekt innan.

Kommentarer

Gilraen den 1 april, 2007, 18:26

tjosan! Du kommenterade ett i mitt blogginlägg om samsung mp3spelare att du läst resesioner om den mp3spelaren. vart har du hittat dessa? Jag hittar nämligen inga och vill gärna läsa.


Gilraen den 2 april, 2007, 20:52

supertack för länkarna! Nu har jag blivit en aning klokare. ^^ Och nu är jag mer än säker på att jag kommer köpa en sådan istället för en ipod. Samsungen verkar myyyycket mer prisvärd.


Jenny den 2 april, 2007, 21:06

Hej,
vad skoj med systemvetenskap. :) Jag läste en 20p-datakurs i Uppsala som sen visade sig vara första terminen av systemvetenskap. Den var intressant. Vilket år är du inne på?

Det jag har sökt är en sommarpraktik på avdelningen ”Software Architecture and Processes”, vet inte exakt vad jag skulle få pyssla med isf men det handlar om mjukvara iaf. Jag läser mest programmering. =)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: