web analytics
Maj
16
Postat torsdag den 16/05/2013, 23:03

varrusvictoria2
YEAHHHH!! Vilken kväll :) Jättevarmt och strålande väder, kunde inte ha varit bättre. Och vilken tid jag tog?!? 22:30 minuter! SÅ nöjd. Trodde inte jag skulle klara under 25 så drar jag till med den där tiden lixom. Jisses.
Men jobbigt var det hualigen. Ville ge upp flera gånger men har tydligen starkare pannben än vad jag trodde. Man rycks ju med så mycket i sånna här lopp också, både av de andra som springer men även av publiken som hejjar på. Var helt död efter målgång haha. Lade mig ner på gräset direkt och låg där jättelänge. Så länge så jag började tro att någon sjukvårdare skulle tro att jag däckat haha så tvingade mig upp och gå emot medaljutdelningen.

IMG_4808

IMG_4809
In action så att säga!

IMG_4835

IMG_4819
Tack älskling som var där och hejjade på mig och fotade :)

IMG_4816

IMG_4812
Goodiebag vid målgång med lite joxx i.

IMG_4837
Nappade på nå erbjudande från Topphälsa och då fick man lite mer grejor :)

IMAG1152
Sen efter loppet gick vi till Harrys och åt clubsandwich på uteserveringen. Myspys <3 Gu vad det känns som fredag idag nu haha. Wellwell fredag i morrn iallafall ;P

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: