web analytics
Maj
22
Postat onsdag den 22/05/2013, 22:46

IMG_20130522_122820
Sallad från Sandys till lunch. Riktig onsdagslyx det :) Jättegott! De har den godaste salladen jag ätit.

Sprang en sväng i kväll efter jobbet och en powernap. Riktigt härligt väder ute, inte så kallt och inte varmt heller så var bra att springa i. Nu har gräset och träden blivit gröna så det är fint ute och luktar sommar. Måste komma ihåg att ta pollenmedicin dock!! Sprang 6,6 km i lagom tempo med lite fartlek här och där (dvs springa fortare tex till en soptunna eller träd eller vad man nu bestämmer sig för). Försökte tänka på tekniken genom hela rundan dvs att hålla kroppen rak och sträckt, skjuta fram höften och tänka på hur steget känns/ser ut etc. Har inga problem med skador *pepparpeppar* men skadar ju inte att ändå tänka lite på hållningen :) Dels för att hålla sig skadefri och dels för att kunna springa bättre.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: