web analytics
Maj
23
Postat torsdag den 23/05/2013, 22:38

IMG_4848
Tog en sen springtur ikväll också. Samma runda som igår och lite till. Nollställde klockan vid 6,67km men kom på att jag lika gärna kunde springa 7km när jag ändå höll på så sprang lite till än vad som står där. Så härligt att springa på kvällen tycker jag, fast idag var det lite väl kallt om händerna och öronen…

IMG_4853
MatcharN^!

I morrn så ska jag gymma tror jag. Sen i helgen blir det ingen träning för jag ska till Stockholm på ”konferens” hela helgen. Geek Girl Meetup heter det och är för tjejer som är intresserade av web/kod, teknik och affärsutveckling. Så ska dit genom jobbet och ska även hålla ett litet föredrag om servrar och wordpressoptimering. Iiik! Va inte igår man pratade inför folk direkt om man säger så men det blir nog bra :) Tror det kommer bli riktigt roligt. :)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: