web analytics
Maj
27
Postat måndag den 27/05/2013, 22:32

I helgen var jag på ett event för nördiga tjejer i Stockholm genom jobbet. Det var kul! Utmanande att socialisera med okänt folk och samtidigt ta foton och twittra/blogga åt jobbet etc. Men det gick bra och jag hade jättekul :) Höll även i en föreläsning om cloudserver och wordpressoptimering. Var väldigt nervös innan men när jag väl började prata så gick det jättebra :D Jättekul att flera gick fram till mig efteråt och tyckte att jag var bra och pedagogisk. På bussen hem kom det 2 tjejer och sa samma sak också. Så det var skitkul att höra och väldigt peppande!
Ca 250 deltagare i olika åldrar och med olika erfarenheter.
Här kommer lite pics!

IMAG1192
På Tekniska museet på Djurgården höll vi till.

IMAG1193
Min badge!

IMG_6993

IMG_6975

Photo 2013-05-25 15 34 00
Massa föreläsningar om rymden (årets tema) från riktiga rymdforskare/igenjörer, teknik, sociala medier, jämställdhet m.m.

IMAG1189
Mitt hotell, mitt på Stureplan. Inte dåligt! Supernöjd :D Jättefint och var lätt att ta sig till eventet på Djurgården.

IMAG1196
Skulle på efterfest på Kungsholmen på kvällen men det blev inte så. Åt middag i gamla stan med 2 kollegor som var i stan av andra anledningar istället sen blev jag kvar där. Men jag hade supertrevligt så det spelar ingen roll. Coolt att Samuel Påhlsson från Modo var på samma restaurang! :D Skitsnygg var han. Nu får nog han ta över som MoDos snyggaste sen Tollefsen stack.

IMAG1207
Dags för dag 2. Ganska mycket mindre folk den dagen, många var nog trötta och så kanske inte alla hade möjlighet att gå 2 dagar. Men hann med några föreläsningar.

IMG_6983

IMAG1203
Jättefint sommarväder på lördagen och halva söndagen…

IMAG1211
…sen började det regna! Och jag som inte hade någon jacka eller paraply med mig blev dyngblöt efter promenaden från Nybroplan till hotellet haha.

Hur som helst så var helgen jätterolig :) Hoppas att jag kan åka dit nästa år också.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: