web analytics
Maj
31
Postat fredag den 31/05/2013, 20:21

IMG_5890

Ikväll blev det premiäråket för inlines för den här sommaren! Har velat åka länge men de har varit så sega på att sopa överallt. Och guuu va härligt det var! Härligt och jättevarmt sommarväder och riktigt härligt att swicha förbi. Så himla härligt ute :) Tänk om alla kvällar kunder va såhär.. Borde egentligen ha köpt nån sallad och gått ut och haft picnic.

Åkte runt 1 mil och tyckte inte att det var så himla jobbigt alls. Men har bränt 342 kalorier enligt pulsklockan. Man tackar man tackar.
Mötte några andra inlinesåkare, jag fattar inte hur de vågar åka utan hjälm?! Jamena det är inte omöjligt att ramla och billig livförsäkring även om det ser ”töntigt” ut. Okej jag cyklar utan hjälm vilket vissa säkert tycker är vansinnigt (vilket det ju egentligen är men så jobbigt att släpa runt på) men då cyklar jag ju inte så fort och har ju kontroll på ett annat sätt. Inlines kan det ju räcka med en sten om man har otur…

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: