web analytics
Feb
02
Postat måndag den 02/02/2009, 2:51

Nu har jag glömt att skriva på jättelänge igen. Jag är sämst som bloggare känner jag. Kan ju bero på att jag inte har gjort saker som går att skriva om heller. Sen sist har jag varit uppe i norr igen, dock under tråkiga omständigheter som sagt…
Begravningen var nog bland det jobbigaste jag har varit med om, men det var fint och nu i efterhand så känns det skönt. Fint med ett sista farväl.

Annars har jag börjat i skolan här i Karlstad. Kursen är väl typ världens flummigaste och rätt tråkig men jag har bara skola en gång i veckan så det gör kanske inte så mycket. Sen har jag typ..pluggat, fixat ordning i lägenheten, utforskat Karlstad och så har jag och kompisgänget börjat spela Team Fortress 2 igen. Så det är väl det jag gör om dagarna.

Kommentarer

Angelica den 5 februari, 2009, 14:27

Hej! Hittade till dig ja =) Hoppas du mår bra! Kul o få se dig sist tråkigt pga omständigheterna men man ser dig ju inte så ofta numera! Tänker på dig lite då o då och hoppas att du har det bra! KRAM


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: