web analytics
Mar
17
Postat tisdag den 17/03/2009, 0:15

Zap! Jag är lite efter alla andra men nu har jag iallafall äntligen läst Om jag kunde drömma/Twilight som jag köpte på bokrean. ”Alla” sa att den är så himla bra osv. och det håller jag väl med om faktiskt. :)
Den började väldigt dåligt och segt och misstänkte att den skulle bli för Harry Potter aktig. (Visst HP var bra i början med, eller när jag var yngre iallafall, men nuförtiden tycker jag nog att HP är lite för töntig och har inte orkat läsa de senaste böckerna.)
Men den blev bara bättre och bättre och i slutet kunde man inte slita sig från den.
Visst, det var väl inte den bästa boken jag nånsin läst men den var bra och jag ser fram emot de tre andra böckerna som finns i serien.

Tänkte se på filmen nåndag också framöver när jag har tid.

Nu ska jag hugga in på Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. (Ja! Jag är väldigt efter!)

Kommentarer

Marcus den 17 mars, 2009, 19:58

Men se filmen ffs!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: