web analytics
Jun
23
Postat söndag den 23/06/2013, 14:49

IMAG1372
Grillade igår på midsommardagen. Första gången jag grillar själv men det gick jättebra. Elgrill så inte så avancerat men ändå ;)
Kyckling, paprika, halloumi och fetaostsås. Blev helt proppmätt!

Har haft en kanonbra helg! Saknar såklart David men det har ändå varit skönt att vara helt själv och lalla runt i myskläder och bara göra det man känner för. Har fått massor med saker gjorda! Har bland annat storstädat, tränat, rensat garderoben, sett på film, chattat, jobbat, haft tråkigt, haft roligt, haft mini-spa, fixat med min laptop, backupat bilder på datorn m.m. och känner mig helt avkopplad! Igår gick jag inte ens ut nånting på hela dagen haha.
Men idag kommer David hem och det ska bli såklart bli superkul :) Nu är det bara två veckor kvar till min semester också :o Blir lite stressad av tanken. Har massor jag måste bli klar med innan men det löser sig nog. Tyvärr har min knöl inte gått bort helt heller trots pencillinätande och ett evigt tvättande med asolsprit så jag ska nog ringa vårdcentralen i morgon.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: