web analytics
Jun
24
Postat måndag den 24/06/2013, 23:14

IMG_5185

rundan7

Känns som börjar komma in i ett flow igen när det gäller löpningen. Kul! Det känns kul och bra :) Sprang 7 km idag igen. Tänkte ta min vanliga runda där jag svänger till höger vid 4kmarn och springer hem igen så det blir runt 5 km men nu verkar det som om jag skapat mig en ny runda för 7 km istället. Gillar rundan faktiskt även fast jag blir less på den ibland. Det är asfalterad gångväg runt hela men det är upptrampad stig på gräset bredvid så springer väl en 50% på sån stig och 50% på asfalt skulle jag tro.
Såg en märklig kille som sprang med sina skor i händerna o_O Han hade skor på sig också så det var märkligt. Trodde först att han bara hade hämtat sina skor och skulle nånstans men mötte han igen senare så verkar som han sprang en hel runda med skor i händerna. Mycket märkligt.
Karlstad har väldigt många asiatiska turister också, det kryllar av dem på kvällarna, så de sprang jag förbi en massa av också och fastnade i bakgrunden på en hel del semesterbilder o_O. De brukar ofta smajla och heja på en också så det är bara trevligt!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: