web analytics
Jun
25
Postat tisdag den 25/06/2013, 22:15

Sprungit 3 dagar i rad nu. 7km igår och i förrgår och idag blev det 5,5. Det kändes allt i benen så imorrn blir det nog styrketräning istället. Mötte killen som springer med sina skor i händerna igen haha :D Han gjorde samma sak idag igen. Mycket märkligt. Såg jättelustigt ut.
När jag sprang så kom jag och tänka på att när jag springer så brukar kilometer 3 vara jobbigast. Brukar komma in i en ”åhvadjobbigt” svacka då som jag måste härda ut för sen blir det lättare igen… Men löpningen känns iallafall rolig nu, känns som om jag har ett flow som jag skrev igår. Hoppas det håller i sig :) Så mycket roligare att springa på sommaren så jag ska verkligen försöka utnyttja det till max och springa massor innan hösten kommer. Har heller inte problem med mina knän eller benhinnor som jag hade ifjol så det är toppen, de har nog vant sig. *pepparpeppar*
Bra skor är A och O vid löpning, tänk på det gott folk. Det är värt att kosta på sig ett par riktiga skor med rätt dämpning.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: