web analytics
Jun
30
Postat söndag den 30/06/2013, 15:05

Tog tåget till Stockholm över dagen och shoppade igår :) Klev upp i ottan och tog tåget som gick halv sju och var framme runt halv tio. Åt en toast på ett café och sedan shoppade jag hela dagen. Känner ingen som vill följa med så jag for själv men det gick bra det med. Tåget hem gick vid halv sju på kvällen och var hemma igen klockan nio men hade lätt kunnat gå där i några timmar till, tiden gick jättefort! Gick mest på de vanliga affärerna på drottninggatan och runt hötorget men tog även en promenad till östermalm och moodgallerian och rönnisch brand store. I Moodgallerian gick jag in på Lorna Jane affären, sportklädmärke från Australien, men hittade inget. På Rönnisch hittade jag en tshirt på rea, har ingen bild på den men kommer väl nångång :P De har verkligen finast provrum ever också, se bild sedan! Jättemysigt.

Sen satte jag mig i Kungsträdgården och åt sommarens första mjukglass, mums!
Det var verkligen perfekt väder. Varmt och soligt men inte överdrivet varmt så det var mysigt att gå på stan och massor med folk var det.

Köpte bland annat 3 klänningar, som jag inte riktigt vet när jag ska ha men det blir nog bra ;) David dissade dock 2/3 menmen jag gillar dem iallafall :P Sen blev det även lite mer träningskläder bland annat ett par röda tights från Rebook. Hittade jättemycket men lyckades hålla fingrarna i styr så kom inte hem med sååå mycket som jag kunde ha gjort.

Helt klart en mysig dag, att jag inte har gjort såhär förut?! Funkar ju jättebra att åka över dagen bara. Ska jag lätt göra om i höst.

stockholm

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: