web analytics
Apr
01
Postat onsdag den 01/04/2009, 22:51

Idag infördes alltså Aprilskämtet IPRED som dessvärre inte är något aprilskämt. :(

Nej man bör inte sluta fildela för det men ja man bör vara försiktigare nu. Iallafall jag tänker till exempel hålla mig borta från öppna torrenttrackers så som TPB och Mininova etc. Publika DC++ hubbar och typ Limewire är också ett big NO NO! (Inte för att jag har använt mig utav sånt på flera år men ändå).
Det tråkiga med den här lagen också är ju att jag tror att de som är amatörer och laddar hem typ Gossip Girl och nått Kent album från TPB är sådana som kommer drabbas i avskräckande syfte. Inte de som fildelar i stor skala för de vet hur man kan dölja sitt IP.

Menmen vi får väl se vad som händer…. :o

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: