web analytics
Apr
17
Postat fredag den 17/04/2009, 23:46

Hej igen! Nu (eller egentligen i onsdags men jag är slö på att skriva) är jag tillbaka i Karlstad igen efter en vecka hemma i norr.
Det har varit trevligt som vanligt, förrutom tågresorna som var långa och försenade men det orkar jag inte skriva om.

Hemma hann jag med väldigt mycket. Inledde med att åka till Kramfors med mamma på Torsdagen och hälsade på mormor och handlade massa stuffs på Dollar. Dollar äger! ^^

På Långfredagen åkte jag till Sundsvall med mamma och Nathalie. Där köpte jag en massa fina grejer så som en skinnjacka, en klänning (!!), en scarf och nya skor.

klaeder.jpg

Sen på Lördagen så följde jag med Nathalie till krogen på Kramm i Kramfors haha. Det var allra första gången jag var där så det var ..intressant. Träffade på Christian och Lina från klassen i högstadiet där, det va roligt! Har ju inte träffat dem sen den där festen vi hade nått halvår efter vi hade slutat 9an. Och en del andra som jag knappt umgåtts med men som tydligen tyckte det var kul att se mig.

jagklanning.jpg
Jag har alltså inte haft klänning på mig sen jag var jätteliten. Inte ens på studenten och skolbalen dissade jag för ett LAN.

Sen på Söndagen så var jag och brorsan och Nathalie på Boda Borg i Torpshammar och lekte runt. Vi tog hela sju (eller var det sex?) stämplar woho! Boda Borg är ju alltid kul.

Måndag och Tisdagen sen var jag bara hemma och umgicks, tog det lugnt och såg på film.

Kommentarer

Marcus den 18 april, 2009, 16:09

Yes, 7st tog vi :)

(svettigt att lana istället för att gå på balen :E )


viqtory den 18 april, 2009, 16:23

Jaa det var ju Krangparty för fäään!


Katta den 21 april, 2009, 02:22

JB hade ju inte ens en egen bal! Och inte hade hela skolan fått komma till den vi hade bara ETT VISST ANTAL platser till med HB heller.. så.. bojkott är bra. speciellt om det är för krang :D


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: