web analytics
Maj
19
Postat tisdag den 19/05/2009, 1:50

Oj nu har jag inte uppdaterat på länge igen. Har mest känts jobbigt att göra det…

Iallafall så är jag tillbaka i Karlstad igen och begravningen har varit.
Den var jättefin. Nathalie sjöng ”Angels” av Robbie Williams och sen spelades ”Visa över vindens ängar” på panflöjt av Dana Dragomir. Pappa gillade panflöjt.

Det känns konstigt att tänka på att pappa inte finns mer… försöker att inte tänka på det men det är svårt.

Iallafall så har jag börjat skolan igen och har en del att ta igen. I helgen hade vi grillfest här också, det var roligt.

Kommentarer

Mamma den 19 maj, 2009, 22:06

Ja visst är det konstigt att han inte finns mer…men han kommer alltid att finnas för oss ändå på något sätt. Tankarna kommer och går men försök inte tränga undan dom, ibland är det jobbiga tankar men även fina tankar också. Låt dem komma men försök hitta ett sätt att hantera dem och nästa gång kan de kännas mindre smärtsamma. Visan med panflöjt som spelades hade ju ingen text men låten handlar om en vind, en visa om sol, blomdoft. Jag tror pappi vill att vi ska försöka ta vara på sommaren som kommer nu. Bra att ni haft grillfest, det skulle han ha gillat också, att du slitit dig från datorn en stund och träffat folk i verkliga livet. Livet måste ju gå vidare och du ska se att vi kommer att klara utav det om vi tar några steg i taget och tillåter oss att både vara ledsen men även glad.


Mamma den 19 maj, 2009, 22:09

Det blir fel klockslag i kommentarsfältet (en timme fel, det är sommartid nu…)


Solrunn den 22 maj, 2009, 23:32

Jag är ledsen att jag inte kunde komma på begravningen, men det låter som att den var fin! skönt att mamma & pj kunde vara där iaf.. Hoppas att du mår bra och att du kan hinna ikapp med plugget :)

Massa kramar


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: