web analytics
Maj
28
Postat torsdag den 28/05/2009, 0:50

Jisses! Jag har blivit helt Tradera tokig och beställt massa billiga smyckesdelar. Så många så jag kände mig tvungen att införskaffa en förvaringsbox från Classe till dem.
Nu har jag även hittat en superbra smyckesdelaraffär i stan också. Hur ska det här sluta??

smycken.jpg

Mina kreationer! Jag har bara gjort armband än men halsband är på G det med. :) Det är jättekul tycker jag. Avkopplade och jag har alltid gillat att pyssla. Det är inte svårt heller. Lite kul att liknande grejer kostar flera hundra kronor i webshoppar när de kostar under femtiolappen att göra själv.

Kommentarer

Nathalie den 28 maj, 2009, 23:59

Åh vad fina!! :)


Jonna den 2 juni, 2009, 00:23

Oh! du får göra en till mig och posta :D


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: