web analytics
Jul
21
Postat söndag den 21/07/2013, 13:29

Varning för superneggo inlägg :|
Åh, jag är så irriterad nu! Det är och har varit askasst väder här sen vi kom. Visst, det regnar inte men det är kallt, molnigt, ingen sol och så blåser det. Den lilla solbrännan jag fick är på väg bort. Blir så ledsen för förra året blev det knappt någon sommar heller eftersom det regnade konstant i Karlstad (men det var bra den veckan jag var här iallafall) men nu är det tvärtom! Jättefint och soligt i Karlstad och dåligt här. Suck. Blir irriterad på alla som lägger upp fina sommarbilder på Facebook/Instagram också haha så kan knappt kolla där längre.
Visst det är ju roligt häruppe ändå, här kan man ju göra massa saker som man inte kan i Karlstad men det är ändå irriterande. Enligt SMHI så ser det inte något vidare ut resten av tiden jag ska vara här heller yaay… Bahh vad är oddsen på att det inte blir mer än 1 fin dag på 3 jävla veckor?!!! och snart är det höst och vinter igen WOHO!!!!

Funderade till och med på att skita i det här och åka tillbaka tidigare men då lär det ju bergis bli skitväder därnere igen så vågar inte göra så. Sen är ju inte vädret allt heller men allt blir ju så mycket roligare om det är fint väder?! Vill ju sola och bada…kunna äta utomhus och ha shorts.

Enda bra med vädret är att det är bra springväder :P Inte för soligt utan perfekt för löpning. Det blir ju dessutom aldrig riktigt mörkt här så man kan ju springa jättesent på kvällen.
IMG_6202
Bild tagen runt 23 tiden för ett par dagar sen!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: