web analytics
Jul
24
Postat onsdag den 24/07/2013, 23:28

IMG_6533
Idag har det varit superhett väder igen :D Åh, jag va helt negativ i onödan förut när det var pissväder hihi. Legat ute och solat hela dagen och så var vi och badade en sväng. Ganska kallt i vattnet först men sen är man väl var i så var det skönt. DET HÄR ÄR LIVET!!

IMG_6537
Aldrig badat i den här sjön förut trots att den inte ligger jättelångt hemifrån. Jättemysigt var det och sandbotten:)

IMG_6587

IMG_6548

IMG_6576

IMAG1975

IMG_6594
Grillade färska hamburgare till middag nom nom. Älskar de här färska burgarna man kan köpa på ICA. Myyyyyycket godare än de här frysta de smakar blä i jämförelse. Double cheese & union kallar jag mina burgers. Bröd, sambal oelek, sallad, lök, ost, hamburgare, ost igen, ännu mer lök, bröd.

IMG_66302
Tog en vilodag från löpningen idag så bena och knäna får vila sig. David älskar fotboll så vi åkte till byns fotbollsplan och kickade lite boll istället! Skoj!

IMG_6615

IMG_6660
FotbollstjärnaN^ ;) Spelade fotboll när jag var liten men fortsatte aldrig. Det är ju grymt bra träning minns jag men är inte så mycket för det här med bollar egentligen :P Handbollskarriären gick ju sådär också :P var aldrig särskilt intresserad av sport på den tiden heller utan gjorde det mest för att ”alla andra” gjorde det.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: