web analytics
Jul
09
Postat torsdag den 09/07/2009, 0:02

Idag har jag gjort typ ingenting alls. Spelat kort och sett på TV och sov till ~15. Inte helt fel det heller.

Igår var jag och Nathalie på den nya Erikshjälpen affären i Kramfors och självklart på Dollarstore. Jag gillar Dollar jag. Köpte 3 ljuslyktor även fast jag aldrig tänder ljus för det är sjukt obehagligt med levande ljus och eld. Men fina är de! På Erikshjälpen köpte jag en skål och två pocketböcker.

Igår såg jag och mamma en väldigt bra film också som jag har missat att se tidigare på nått vis. Arlington Road hette den och var jättespännande! Så den bör ni se om ni får tag i den. Den är till och med köpt från CDON också! Och så säger de att fildelare aldrig köper film ppppffft. ;)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: