web analytics
Jul
17
Postat fredag den 17/07/2009, 1:50

pussel.jpg

Snart färdig! Bara de svåra bitarna kvar hehe >_<

matomnomnom.jpg

Grillade idag. Den här gången med pommes och currysås till. Om nom nom

servettsak.jpg

Här är grejen jag har byggt på som jag nämnde tidigare! En servettsak med en sten som är plockad här i närheten. Tjusigt värre va? ;p Hade inte lust att köpa något nytt fint trä så tog några gamla spillbitar som jag hittade bara. Inte perfekt på nått vis men det funkar.

loppisgrej.jpg

Köpte den här på Erikshjälpen för 10:-, utifall den byggda servettgrejen skulle ha blivit helt sämst. Den var i obehandlat trä först så jag målade den vit. Sen hittade mamma en likadan här hemma så köpet blev ju lite i onödan. ^^

klocka.jpg scarf.jpg

Förra veckan var jag och mamma till Sundsvall. Där köpte jag bland annat detta. :) Eller jag fick klockan i förtidig födelsedagspresent. Tack mamma!
Har varit på jakt efter en fin scarf och nu hittade jag en som passar perfekt till skinnjackan.

Kommentarer

Mamma den 17 juli, 2009, 12:50

Vem har lovat att du skulle fått mitt servettställ? så det blev ett bra köp att du hitta ett eget. Bygget med gamla bräder blev kanonbra tycker jag, det moderna ordet shabby chick passar bra på det…


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: