web analytics
Jul
24
Postat fredag den 24/07/2009, 0:58

Oj nu har jag ännu en gång inte uppdaterat! Nu minns jag inte så jättebra vad jag gjorde exakt när men en kväll var jag och mamma en stund på trubadurafton, vilket kanske inte var en sån höjdare för mig men ändå.  Kvällen innan gick jag och Lilja & Solrunn på bio och såg på nya Harry Potter filmen och åt pizza innan. :) Det var jättelänge sen vi sågs innan det så det var himla kul! Sen åkte jag och mamma och Marcus och Nathalie till Sundsvall en dag och handlade lite… hittade äntligen de ”perfekta knickerserna”. Hmm…justja åt världens godaste kyckling där också. Om nom nom.
Sen såg jag och mamma nyaste Wallander filmen. Kuriren. Den var bra precis som alla andra Wallanderfilmer. :)

Justja! Hann klart med pusslet innan jag åkte också. Jag gillar att lägga pussel. Det är lugnande och trevligt. Synd att jag inte har nån plats att lägga pussel på här…

pusslet.jpg

Vår vita katt är helknasig förresten, såhär brukar hon ligga och sova ibland. Mitt på golvet så hon ser helt död ut. Haha.

vitkattensover.jpg

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: