web analytics
Aug
22
Postat torsdag den 22/08/2013, 22:33

f6bd32740b5f11e3b52122000a1fa4b5_7

Äntligen tillbaka på gymmet efter flera dagars vila pga sjukdom. Jag är fortfarande orolig över att ha dragit på mig hjärtmuskelinflammation sedan jag sprang Midnattsloppet förra helgen trots att jag hade lite ont i halsen. Jag har inga symtom men är skitnojjig och hela passet var jag nervös över att få hjärtklappning eller dö på fläcken. Men det gjorde jag inte som tur var… Körde rygg & axlar ganska lugnt pågrund av detta. Inbillade mig att hjärtat skulle stanna om jag tog i. Jättetöntigt jag vet :P Ska aldrig mer träna vid en förkylning iallafall det är ett som är säkert.
Hoppas att jag är lugnare nästa pass (imorrn) men tror inte det, får nog ge det några dagar.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: