web analytics
Aug
25
Postat söndag den 25/08/2013, 21:59

68129d0c0cef11e3b8e322000a1f97ed_7

Igår drog jag och David till Arvika för att se E-type spela på Olssons brygga. Tog in på hotell och allt :) Jag gillar ju E-type jättemycket så man måste ju passa på när han är så nära. Vi hade aldrig varit i Arvika heller så bara det var ju kul att se hur det var där. Det ligger ca 40 minuter bort med tåg och var väl ungefär lika stort som Härnösand kanske… lite mer affärer kanske. Blev överraskad av staden faktiskt, tyckte att det var mycket mysigare än vad jag trodde innan. Fördomarna om märkligt folk med raggarbilar stämde dock :P
Olssonbrygga var också väldigt fint och E-type han var bra som vanligt :) Mysigt med en liten miniweekend, man behöver inte åka långt lixom! Det gör vi nästa helg istället ;)

Kommentarer

Mamma Eva den 29 augusti, 2013, 21:54

Vad mysigt! Ha det så bra på nästa resa!!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: