web analytics
Aug
09
Postat söndag den 09/08/2009, 22:51

Igår spelade vi frisbeegolf på banan som finns här i Karlstad. Det är 18 hål istället för 9 som på Hornöberget och mycket längre banor. Mer upptrampade också. Jag gillade ändå banorna på Hornö bättre även fast den här banan ska vara bland de bästa i Sverige. Nåväl.
Det var inte min dag så det gick skitkasst (höhö ordvits) så det var inte så himla kul. Sen tog det nästan 3 (!!) timmar att spela också. Lite väääl länge.
Sen fick jag höra idag att en av de som var med oss och spelade fick en fästing! USCH! Fästingar är så himla äckliga! Har kollat noga att inte jag fått nån också.

Efter speladet så åt vi glass och när vi kom hem så gick vi och badade i en sjö i närheten. Vi hade inte varit där tidigare så det var kul att se vad det var för ställe… Dessvärre var det bad ala klippor med hala alger på och inte någon brygga eller strand. Men det går ju det med :) Himla mysigt ställe iallafall. Påminde om öarna i Norafjärden på nått sätt.

Idag däremot var vi till ett ”riktigt” bad med en liiiiten långgrund sandstrand. Det var ett bättre badställe än det andra stället vi var på men också mycket mer folk. Varmt i vattnet var det också så man kunde ligga där bra länge och njuta.

Happ så var det slut på semestern för i år… imorrn börjar jag jobba i 2 veckor och efter det så börjar skolan igen. :(

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: