web analytics
Aug
21
Postat fredag den 21/08/2009, 1:39

Idag var min sista lediga dag på ett tag huhu. Jobbar hela helgen och på måndag börjar skolan igen…
Ska läsa två kurser samtidigt (Tjänster & IT: Elektroniska affärer (C) samt Verksamhetsutveckling med process- och flerpartsperspektiv (C) ). Sen efter ungefär 4 veckor så kommer jag läsa ännu en kurs samtidigt som de där två (Objektorienterad modellering (B) ). Så det lär bli rätt intensiva veckor till och med nångång i Oktober.

Men iallafall! Idag har vi spelat frisbeegolf igen. Det gick lite bättre den här gången men jag blev ändå rätt sur över att det gick så mycket bättre för de andra. Men de är ju killar så de kastar ju hårdare än mig. Fick inga fästingar iallafall…

Sen när jag kom hem så joggade jag ett varv i spåret som är 3,3 km långt. Duktigt!

Sen såg vi på den nya Wallander filmen. ”Tjuven”.  Den var sådär. Visst jag gillar ju Wallander så den var ju bra men den var inte bland de bästa Wallandrarna direkt.

joggarn.jpg

This is me jogging. Ser mest handikappad ut men ni ser ju hur proffsig jag ser ut! Clearly mycket mer proffsig än den där killen som varvade mig 2 ggr.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: