web analytics
Sep
21
Postat lördag den 21/09/2013, 21:49

Hann shoppa en till sak innan jag blev sjuk, nämligen en grönsakssvarv! :D
Jag hade jättehöga förväntningar på denna innan jag testade och som tur var så var den lika bra som jag trodde. Kommer nog använda den här en hel del hoppas jag. Hur smidigt som helst att göra ”pasta” av zucchini tex.
Köpte den för 400pix från Rawfoodshop.se och de hade verkligen en supersnabb leverans, fick den nästan dagen efter jag beställde.

svarven

gronsakssvarven
Den är jättelätt att använda och diska. Det följer med tre olika blad som man sätter i längst fram. En för att göra ”spaghetti” och två för att göra spiraler i olika storlekar. Testade först att svarva potatis och zucchini som synes på bilden sen gick jag lite bananaz och svarvade alla andra grönsaker vi hade hemma också så som lök och paprika hehe! Även det gick kanon.

Kommentarer

Gunnel den 16 oktober, 2015, 08:59

Vad roligt att se dina fina grönsaker! Har funderat ett tag på att köpa en grönsakssvarv. Tur att jag inte gjort det för nu fick jag ju se att det finns modeller som kan göra så olika former. Jättekul!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: