web analytics
Sep
24
Postat tisdag den 24/09/2013, 23:59

Snacka om att jag tappar all motivation till att leva nyttigt när jag inte tränar. Degar ner mig totalt med onyttig mat, chips, alldeles för mycket glass och ibland känns det som om jag kommer komma in i gamla vanor igen med Coca Cola och annat. Närå inte riktigt kanske men man vet aldrig, om jag slutar träna helt så blir det säkert så. Har ju som sagt varit sjuk hela förra veckan och är fortfarande lite sisådär så det har inte blivit någon träning på jättelänge. Och innan det så var jag ju på semester en vecka så det har knappt blivit någonting på hela september. Inte bra alls!

Det är så mycket lättare att äta nyttigt och strunta i idiotiska frestelser när man tränar. Tror därför att alla som vill gå ner i vikt med diverse dieter och grejer istället bör fokusera på att komma i gång och röra sig i första hand så löser det andra sig automatiskt, så var det iallafall för mig. Imorgon hoppas jag på att gå till gymmet och köra ett lugnare pass och sen komma igång som vanligt med träningen (och maten) igen. Är jättesugen på att köra spinning av någon anledning…! Så det lär det bli :)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: