web analytics
Sep
28
Postat lördag den 28/09/2013, 18:11

Vi var ute i skogen på Hammarö idag och tog Friska Karlstad stolpar… När vi kommit halvvägs och är mitt ute i skogen på en smal snårig stig så är jag bara centimeter ifrån att kliva på en livslevande huggorm!!! FYFAN! När jag såg den så tvärvände jag och sprang åt andra hållet i panik. Jag är hur rädd som helst för ormar så blev helt skakis och började nästan gråta också haha. Sen kom ju nästa problem, hur fan ska jag ta mig härifrån? David tyckte att jag skulle gå förbi ormen?! EHHHH I think not! så fick backa och noggrant kolla så det inte fanns några fler ormar för att sen gå en omväg på en stor stig istället. Då kom jag på att jag kanske blivit biten?? Kände ju inget men har hört att man kan bli biten och inte känna det så fick rulla upp tightsen och kolla och som tur är så hade jag klarat mig. Blev ju inte så himla sugen på att ta fler stolpar efter det där om man säger så, så David fick ta resterande medan jag höll mig på stora stigar där men verkligen skulle se om det låg nån orm. Vilken pärs! Får se om jag vågar mig ut i skogen något mer framöver…

Kommentarer

Soffie den 6 oktober, 2013, 00:17

Jisses va läskigt tur den inte hann bita dej,hoppas du vågar dej ut iskogen flera gånger,


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: