web analytics
Sep
30
Postat måndag den 30/09/2013, 23:50

IMG_0287

Nämligen ett benpass! Det var hur länge som helst jag tränade ben nu, säkert innan sommaren nångång som senast. Detta huvudsakligen pågrund av att jag får sån jäkla träningsvärk efter benpass och jag springer mycket på sommaren och då vill jag inte att det ska bli lidande. Sen är det inte så himla roligt heller ;P Men ben blev det iallafall idag och det gick jättebra! Trodde att jag skulle ha blivit svagare men det hade jag inte alls, snarare tvärtom även fast jag inte tränat dem avsiktligen på så länge. Kul! Så passet blev faktiskt roligt även fast det var skitjobbigt. Huu! Finns verkligen inget jobbigare än att träna ben. Kommer nog inte kunna gå i morrn… :)

Kommentarer

fight4fit den 3 oktober, 2013, 13:11

Härlgit att det gick så bra. Själv älskar jag den där totalt utmattade känslan man får när man tränar ben :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: