web analytics
Okt
16
Postat onsdag den 16/10/2013, 22:08

IMAG2561
Tappert försök till en OOTD hehe. Alla kan inte vara fotografer.

Testade passet GRIT Strength idag på gymmet. Det har funnits ett tag men idag var det nytt program och de hade gjort lite av en happening av det med gratis Celsius, bananer, kakor innan/efter passet och en fotograf var där och fotade och filmade (iik!). Jag är egentligen inget big fan av gruppträning (speciellt inte styrketräningspass) men tänkte att det kan vara kul att testa som omväxling. Så hur var det då? Som ett 30 minuter långt Body Pump pass fast lite tyngre vikter, färre reptitioner och mindre vila mellan övningarna. Explosivt! Det var jobbigt och jag lär få träningsvärk men helt såld blev jag inte. Fokuset låg på ben, rygg och bröst. Mycket burpees, armhävningar, utfall, benböj och rodd med stång. Det är ganska peppande med musiken och instruktörerna men jag tycker att det är svårt när allt går så fort och jag tappar min teknik.

+Jobbigt
+Instruktörerna gick runt och rättade teknik (kanske bara är så på det här specialpasset dock)
+Tidseffektivt
-För fort tempo
-Tränar inte igenom alla muskelgrupper

De som hade anmält sig till det här inom en viss tid hade chans att vinna PT-timmar.. och gissa vem som vann då?? Jo jag! Wehoo! Vet inte riktigt vad jag ska göra av dem men det blir nog kul.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: