web analytics
Okt
18
Postat fredag den 18/10/2013, 21:22

IMAG2608
Det har varit en okej fredag ändå, trots stress på jobbet och övertid. Efter jobbet segade jag endel sen cyklade jag runt hela stan för att hämta ut mitt paket från Sportamore. Posten hade levererat det till fel ICA… puh! Det blev bara ett jättekort biceps&triceps pass eftersom klockan blev så mycket. Folktomt var det med, skönt.

IMAG2596
Nyskorna! Nike W Nike Free Tr Fit 3. Satt som ett smäck! Hade lovat mig själv att inte shoppa nå mer träningsgrejer på ett tag men kunde inte låta bliii när jag hade rabattkod och jag hade faktiskt ett litet skobehov eftersom de gula skorna jag annars brukar ha har börjat gneka som fasen, irri!

Kommentarer

Lovisa persson den 23 oktober, 2013, 10:00

Riktigt snygga nike!


victoria den 23 oktober, 2013, 21:16

Ja eller hur :) annorlunda


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: