web analytics
Okt
23
Postat onsdag den 23/10/2013, 21:10

IMAG2616
David och jag lyxade till det igår med att gå ut och äta en helt vanlig tisdag, trerätters till och med. Vi gick till en grekisk restaurang som vi aldrig varit på tidigare, jättemysigt var det. Blev glatt överraskad av både maten och den mysiga källarlokalen med grekisk musik i bakgrunden.

mumsmat
Jag åt fetaost (tyvärr inte varm) till förrätt, kyckling souvlaki till huvudrätt och jättegod chokladmousse till efterrätt. Jättelyckad kväll :) Snacka om att man längtar tillbaka till Kreta ännu mer nu. Det måste bli ett återbesök i framtiden.

Rekommenderas med restaurangbesök mitt i veckan förresten, det var kul att komma ut och göra något en helt vanlig vardag.

Kommentarer

fight4fit den 24 oktober, 2013, 07:35

Ser både väldigt mysigt och väldigt mumsigt ut!


Liana den 25 oktober, 2013, 17:57

Nej men gud vad gott det dära ser ut! :)


Mammi E den 5 november, 2013, 21:24

Vad mysigt! Nu förstår jag varför träningen går tungt :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: