web analytics
Okt
23
Postat onsdag den 23/10/2013, 21:14

spdskkr

Yes har kommit i gång med spinningen nu. Lagom tills de lägger ner spinningpasset på onsdagar från och med nästa vecka pga för lite intresse :( Trist! Så blir bara måndagar framöver skulle jag tro. De andra dagarna börjar passen så tidigt… förstår inte vad det är för folk som kan gå dit mitt på dagen. Döjobbigt var det iallafall som vanligt, verkligen hatkärlek till spinning. Rekommenderar SPD-skor till alla som kör spinning regelbundet, gu vilken skillnad det är mot för att köra utan. Man kan ta i så mycket mer med sånna här skor.

Kommentarer

Lovisa persson den 23 oktober, 2013, 21:42

sv; Usch vad tråkigt o vara nötallergiker (jag älskar mandlar) men självklart går det jätte bra med valfri mjölk. Jag har tagit vanlig när jag inte haft annat hemma :)


JUNITJEJ den 26 oktober, 2013, 12:30

Spinning är riktigt kul att träna!!!


victoria den 26 oktober, 2013, 17:35

Junitjej: Ja eller hur :) å såå jobbigt!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: